Startpagina

Eerstvolgende activiteit: 28 maart 2018: voordracht door Peter Van Cauwenberghe (hier inschrijven)Uitnodiging

Zeehaven Brugge vzw nodigt u van harte uit op onderstaande voordracht die plaats vindt op woensdag 28 maart 2018 om 20.00 u stipt in de aula van het Grootseminarie, Potterierei 72 te Brugge. 

 "  offshore windmolenparken: tewerkstelling en veiligheid 

door Peter Van Cauwenberghe

Peter Van Cauwenberghe (52) is sinds de start in 2014 Managing Director van Falck Safety Services Belgium, onderdeel van de Deense multinational Falck.
Hij is ook stichtend lid en Vice-Voorzitter van Belgian Offshore Cluster; de sectorfederatie van de Belgische offshore industrie.

Falck Safety Services is wereldwijd marktleider inzake veiligheidstrainingen voor de windsector, maritieme industrie en olie- en gas aktiviteiten. Ook in de algemene industrie is Falck zeer actief.
Falck Safety Services Belgium maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van 33 Falck trainingscentra in 26 landen.
Vanuit het trainingscentrum in Oostende biedt Falck een uitgebreide dienstverlening. Een van de speerpunten zijn de zeer gespecialiseerde veiligheidstrainingen en uitgebreide dienstverlening voor de offshore wind activiteiten ; zowel voor de projecten voor de Belgische kust als voor projecten in o.m. Frankrijk, Nederland, Duitsland en de US.

België speelt een prominente rol in offshore wind energie, zowel op Europees- als op wereld vlak. De Belgische offshore wind parken zorgen voor een groeiende economische meerwaarde.

Wat biedt de toekomst en hoe veilig is die ?


 

Naam: *
Bedrijf: *
Adres:
Woonplaats:
E-mailadres: *
Telefoon: *
* Verplichte velden
Opmerkingen:
Code:
Zeehaven Brugge vzw - Brusselstraat 45, 8380 Zeebrugge - info@zeehavenbrugge.be